Herexecutie

Herexecutie

De Herexecutie dienstverlening van Helix houdt zich bezig met het proces om vonnissen en overige titels alsnog te incasseren. De doelstelling hiervan is om voor onze opdrachtgevers geldstromen te realiseren die in het verleden niet inbaar waren.

De redenen waarom vonnissen in eerste instantie niet succesvol zijn geëxecuteerd, zijn divers en het startpunt voor onze effectieve aanpak. Helix heeft het executietraject namelijk dermate geautomatiseerd dat het in staat is vonnissen efficiënt te behandelen waarbij de kans op non-incasso gelimiteerd is. De inzet van een zelf ontwikkeld (her)executieplatform met de noodzakelijke datakoppelingen heeft zich in de praktijk reeds bewezen en staat garant voor succes.

In geheel Nederland kunnen wij tot executie overgaan en de laatste jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van gerechtsdeurwaarders die het vak verstaan en ervoor zorg dragen dat u krijgt waar u recht op heeft. Helix blijft in dit netwerk de regisseur en uw aanspreekpunt. U kunt op elk moment van de dag inzake krijgen in de resultaten op portefeuilleniveau en de voortgang van de activiteiten.

Wilt u ook geldstromen genereren?

Wij weten hoe!


Ik wil samenwerken met Helix